Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Bu ilanın yayın süresi sona erdi

İlanın yayın süresi sona erdiği için herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz.

+20 OLTA = 150TL
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#242804

+20 OLTA = 150TL

Merhaba Misali2 Oyuncuları!Misali2 oyununda yang ve ucuz itemler satışı için en doğru adrestesiniz! İşte sizlere sunduğumuz hizmetler:Yang Kuru:Server belirlediği şekilde, 10T yang = 1 TL'dir. Bu kur üzerinden güvenilir ve hızlı bir şekilde yang alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sınırsız yang stoğumuz vardır. Sadece mesajlardan bunu belirtmeniz yeterlidir. İstediğiniz miktar ilan olarak açılacaktır. Ucuz İtemler:Uygun fiyatlarla çeşitli itemler satıyoruz. İhtiyacınız olan her türlü it...

  • İlan 2 ay önce güncellendi.
  • Misali2Satış güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
DEMİRCİ DEMİRCİ 0 Başarılı İşlem
2
İlan Ücreti
150,00

Merhaba Misali2 Oyuncuları!

Misali2 oyununda yang ve ucuz itemler satışı için en doğru adrestesiniz! İşte sizlere sunduğumuz hizmetler:

  • Yang Kuru:

Server belirlediği şekilde, 10T yang = 1 TL'dir. Bu kur üzerinden güvenilir ve hızlı bir şekilde yang alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sınırsız yang stoğumuz vardır. Sadece mesajlardan bunu belirtmeniz yeterlidir. İstediğiniz miktar ilan olarak açılacaktır. 

  • Ucuz İtemler:

Uygun fiyatlarla çeşitli itemler satıyoruz. İhtiyacınız olan her türlü itemi bizden temin edebilirsiniz. İstediğiniz item ilanlarda yoksa iletişime geçin. Her türlü item yapılır. 

  • Pazarlık ve İletişim:

Daha fazla bilgi almak veya pazarlık yapmak için bize mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız!

  • Hızlı Teslimat:

Çevrimiçi olduğum zaman siparişlerinizi 5 dakika içinde teslim ediyorum. Siz sadece sipariş oluşturun, gerisini bize bırakın!

DEMİRCİ ile Güvenilir ve hızlı alışverişin keyfini çıkarın! İyi oyunlar!