Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Bu ilan satıldı.

İlan bir kullanıcı tarafından satın alındığı için herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz.

FULL ELIT 167STR BUFF HESABI LONCALARA ONERILIR
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#254043

FULL ELIT 167STR BUFF HESABI LONCALARA ONERILIR

Merhaba ben AlyesiaBuff, 2 Elit buffcu şamanımı satıyorum.Hesapta full elit buff mevcuttur 167str & 83krit & 100blok(45M) buff +savaşcıskill yakmayı(70M) buff +suraskill yakmayı (100M) anlık olarak bu fiyatlarla buff satmaktayım zaman sorunum oldugu için elden cıkartacagım. 2-3kişi bu hesapta full zamanlı oynarsa 15T üzeri cok rahat para kazandırır. Etkinlik dönemlerinde cok daha fazlası mümkündür. Tek başıma 10T üzeri rahat kazandıgımı söyleyebilriim. Hesapta 4zekalı toplam10 parça eşya vardır ...

  • İlan 3 hafta önce güncellendi.
  • Misali2Satış güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
AlyesiaBUFF AlyesiaBUFF 1 Başarılı İşlem
2
İlan Ücreti
3.333,00

Merhaba ben AlyesiaBuff, 2 Elit buffcu şamanımı satıyorum.

Hesapta full elit buff mevcuttur 167str & 83krit & 100blok(45M) buff +savaşcıskill yakmayı(70M) buff +suraskill yakmayı (100M) anlık olarak bu fiyatlarla buff satmaktayım zaman sorunum oldugu için elden cıkartacagım. 2-3kişi bu hesapta full zamanlı oynarsa 15T üzeri cok rahat para kazandırır. Etkinlik dönemlerinde cok daha fazlası mümkündür. Tek başıma 10T üzeri rahat kazandıgımı söyleyebilriim. Hesapta 4zekalı toplam10 parça eşya vardır tanesi 3-4T üzeri ederlere sahiptir. Tabi piyasada olmadıkları için ben şahsen birini 7.5Tye aldım ama kabul edilen fiyat yaklaşık budur. Loncalara daha uygundur ya da arkadaş grubu vb. Hesabın düzenli müşterisi vardır ch1de sürekli satış yapabilirsiniz sabah akşam öğlen gece farketmez. Serverda bu seviyede buff atan 3kişi var, Fındık fıstık'la buffumuz aynıdır avrupayla 1str fark var şuan skill yakmada 2zeka oda 6 str yani alan kişi kendine ve çevresine sınırsız full elit buff atabilir aynı zamanda işletebilir.

Aynı zamanda hesapta güç itemleride mevcuttur onlarda savaşcılar için hava kılıcı bastırılabilir onuda buffla beraber 70m'ye satıyorum eşyaların değerleri yaklaşı 1-1.2Tden toplam 23 parça eşya var 4zeka eşyaları bulunamadıgı için saymıyorum veya auraları vb. cennet +9 3zekalılar 2T üzeri aynı şekilde kaba taslak hesaplar silah fişleriyle kuşaklarıyla tahminlerime göre 70 80Tyi buluyor ki bulunamayan itemler ve düzenli müşteriler vb. işin içine girince dahada cok ederi var. Acil satılıktır tekliflere açıktır, çok fazla fiyatta düşmeyi planlamıyorum.